Square Enix представила новий ключовий арт для патчу 6.2 Final Fantasy 14. Це привело шанувальників по всьому світу в абсолютний хаос, тому що вони вважають, що центральний персонаж у новому арті — не хто інший, як справжня особистість невловимого Лахабреа.

Відповідну публікацію оприлюднили на ігровому порталі «gamesradar»

Просто погляньте на Final Fantasy 14 у Твіттері прямо зараз, і ви побачите, як десятки гравців відзначають, наскільки схвильованим їх робить Лахабреа.

Однак, незважаючи на спрагу, все ще є ймовірність, що це може бути не Лахабреа. Square Enix прямо не підтвердила, що літній джентльмен є улюбленим персонажем фанатів, і якщо ви подивитеся на нижню частину ключового арту, ви побачите рішуче злу фігуру, відбиту у воді під Лахабреєю. Хто це міг бути? Тим не менш, це, безумовно, відповідатиме деяким тизерам, які ми вже бачили в історії рейду Endwalker. Літній хлопець також тримає щось подібне до маски Лахабреї.

Тим не менш, крім благочестивої особи Лахабреї в оновленні 6.2 є ще багато чого цікавого. Хоча, очевидно, є продовження основної історії, розпочатої в Newfound Adventure, у новому патчі також є зовсім нове випробування та нове підземелля: The Fell Court of Troia.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Показати ще

І останнє, але не менш важливе: острівне святилище дебютує у Final Fantasy 14. Це переважно область, схожа на MMO Animal Crossing, де гравці можуть планувати свою власну садибу на острові та тусуватися зі своїми улюбленими міньйонами. Зважаючи на всі обставини, патч 6.2 слід запам'ятати.