Повідомляється, що у GTA 6 головним героєм буде жінка-латиноамериканка через внутрішні зміни у культурі Rockstar.

Дану публікацію розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

Про це повідомляє Bloomberg, і ви можете побачити згадку про нового головного героя для GTA 6 у твіттері. У звіті з посиланням на анонімних нинішніх та колишніх розробників Rockstar говориться, що у GTA 6 вперше в історії серії буде головна героїня жіночої статі.

Це, мабуть, є результатом культурних змін у Rockstar, вперше ініційованих у 2018 році після того, як багато розробників закликали керівництво до культури кранчу та знущань. Згідно з новим звітом, Rockstar дійсно старанно працювала, щоб змінити ситуацію, і багато розробників, згаданих у звіті, вважають, що все змінилося на краще.

В результаті, як стверджується, Rockstar тепер більш вдумливо підходить до своєї розробки. Наприклад, режим Cops N' Crooks для GTA Online було відкладено після вбивства Джорджа Флойда у 2020 році, що було свідомим рішенням Rockstar. Це, у свою чергу, призвело до появи нового головного героя латиноамериканки для GTA 6, яка стане однією з кількох жінок-зірок, натхнених Бонні та Клайдом.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

У звіті також йдеться, що розробка GTA 6 йде повільніше, ніж очікувалося. Очевидно, це пов'язано з пандемією і тим, що Rockstar відійшла від своєї культури кранчу, надавши розробникам більше часу для роботи над функціями нової гри, тим самим збільшивши час розробки. У звіті відчувається, що справи Rockstar змінилися на краще, і розробники, з якими говорив Bloomberg, з оптимізмом дивляться в майбутнє.