Шанувальники рольових ігор тепер можуть насолодитися новою приголомшливою грою на Nintendo Switch Xenoblade Chronicles 3. Ця глибока, багатогодинна шалена файтингова гра подарує відмінну атмосферу.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Серія Xenoblade стала однією з найкращих ігор Nintendo для хардкорних гравців.

Ви приєднуєтеся до Ноя, Міо та їхніх друзів, коли вони подорожують епічними ландшафтами, борються з лютими істотами, щоб розірвати нескінченний цикл насильства, який пов'язує їхні рідні землі.

Персонажі, які говорять з різними версіями хитромудрого акценту кокні, часто стикаючись один з одним у петлі народження-боротьби-смерті.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Їхній рідний світ Айоніос — це місце не лише природної пишноти, а й фон для нескінченного конфлікту між двома протиборчими народами: Кевесом та Агнусом.

Xenoblade Chronicles 3: скрін

Вони борються, використовуючи гігантських механічних роботів, магічні здібності та величезну зброю, таку улюблену в японському аніме-стилі, який тут добре використовується.

В результаті випадкової зустрічі група із шести солдатів із суперників націй вирішує відкласти убік свої розбіжності та працювати разом, щоб врятувати світ.

У той час, як персонажі борються автоматично, суть геймплея полягає в тому, що ви вибираєте правильні комбінації та атаки, які часто збивають з ніг гігантського ворога, а потім вбивають його.

З шістьма персонажами у вашій основній групі в будь-який момент часу вам потрібно використовувати сильні сторони кожного солдата у своїх інтересах та використовувати потужні суператаки, які називають Мистецтвом, щоб перемогти.

Ви навіть можете найняти відважних жителів Айоніоса, званих «Героями», щоб надати свою зброю та здібності як сьомий член загону.

Саме тоді ігровий екран заповнюється хаотичною статистикою бою та діями. Може важко тактично знайти свій шлях через все це, але коли ви перемагаєте головного лиходія, це чудове почуття, яке дійсно приносить найкраще з цієї гри.

У барвистих візуальних ефектах та широкому дизайні карти відкритого світу відчувається дотик Breath of the Wild.

Xenoblade Chronicles 3: скрін

Будь то сходження на гори пішки, ковзання по прірвах на мотузках або плавання величезними озерами.

Також елементи RPG відповідають усім вимогам: як тільки ви завоюєте військову колонію, ви виявите, що ваші персонажі мають дивно написані діалогові патчі, поки ви готуєте смачну їжу, що підвищує характеристики, купуєте запаси або виконуєте кілька доручень для місцевих жителів.

Але в міру вашого просування ви можете заглибитися в складну механіку налаштування та трансформації, щоб перетворити своїх зірок на вражаючих суперсолдатів.

Загалом сильна рольова гра, наповнена контентом.