Sony випустила десятихвилинний трейлер The Last of Us, в якому режисери гри розповідають про деякі покращення для PlayStation 5. Трейлер використовує безліч можливостей, щоб продемонструвати покращену графіку.

Відповідну публікацію оприлюднили на ігровому порталі "theverge"

Найцікавіше пов'язане із змінами в ігровому процесі – це ШІ для ворогів та компаньйонів, він буде покращений. З'являться додаткові ігрові режими, а ігрові ролики супроводжуватимуться аудіоописом.

Коли його спочатку випустили в 2013 році, ШІ The Last of Us не був чимось особливим. Проте ремейк, мабуть, ґрунтується на більш сучасній системі управління неігровими персонажами з The Last of Us Part 2, що дозволяє їм краще працювати разом і вигадувати складнішу тактику. За словами Ніла Дракманна, креативного директора обох ігор Last of Us, це робить бої більш напруженими. ШІ ваших компаньйонів, мабуть, також отримали оновлення.

Що стосується ігрових режимів, ремейк, мабуть, включатиме режим перманентної смерті для тих, хто дійсно хоче спробувати свої сили у виживанні в умовах зомбі-апокаліпсису. Також є режим швидкісного бігу, хоча в трейлері практично немає подробиць про це, крім того, що гра відображатиме таймер у правому верхньому кутку.

Популярні новини зараз

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

Трейлер також включає деякі інші цікаві деталі - система анімації персонажів зазнала капітального ремонту, в грі будуть поліпшені тактильні відчуття, які імовірно змусять вас відчувати, що ви насправді гладите жирафа у відомій сцені.