ЕА оголосила про «багаторічне партнерство» з «Ювентусом», завдяки якому італійська команда знову буде представлена ​​в надзвичайно популярних футбольних відеоіграх розробника. Угода розпочнеться із FIFA 23, яка вийде 30 вересня. Ювентус раніше був доступний виключно у конкуруючій серії Konami Pro Evolution Soccer протягом останніх трьох років.

Цю новину розмістили на порталі «theverge»

На додаток до гри «Ювентуса», його стадіону та футболок, угода також йде далі; EA заявляє, що обидві сторони «працюватимуть над низкою ініціатив у сфері життя та культури, які відкривають нові можливості за межами футболу». "Ювентус" також зазначає, що EA стане його "офіційним партнером з міської культури".

FIFA, Getty Images

Новина особливо примітна для майбутнього. Починаючи з 2023 року, EA відмовляється від свого давнього партнера FIFA на користь франшизи під новим брендом під назвою EA Sports FC. Угода з «Ювентусом», схоже, показує, що, незважаючи на зміну назви, у серіалі, як і раніше, братимуть участь найбільші клуби світу.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

FIFA зі свого боку заявляє, що продовжить працювати з іншими розробниками над ліцензійними іграми в майбутньому. "Можу запевнити вас, що єдина справжня, справжня гра з назвою FIFA буде найкращою з доступних для геймерів і футбольних фанатів", - заявив у травні президент FIFA Джанні Інфантіно. «Назва FIFA – єдина глобальна оригінальна назва. FIFA 23, FIFA 24, FIFA 25 та FIFA 26 і так далі. Константою є назва FIFA, і вона залишиться назавжди і залишиться найкращою».