MultiVersus – гра від Warner Bros. Games, буде схожа на файтинг. Вона додає до свого і без того перевантаженого списку кросоверів реальних гравців НБА Леброна Джеймса, а також Ріка та Морті з мультфільму «Рік і Морті».

Цю публікацію розмістили на порталі «theverge»

За Леброн Джеймса можна буде грати в MultiVersus з 26 липня, того ж дня, коли гра стане доступна у відкритому бета-тестуванні, ви можете побачити її в дії в дебютному трейлері. Якщо ви уважно прислухаєтеся, то зможете сказати, що насправді Леброна озвучує не Леброн. Замість легендарного гравця гратиме Джон Бентлі, який також озвучує Барретта Уоллеса у Final Fantasy VII Remake. Крім цього, Рік та Морті будуть додані десь у першому сезоні гри.

Решта списку вже заповнена, включаючи персонажів WB, таких як Багз Банні, Бетмен, Ар'я Старк, Чудо-жінка та Залізний гігант. Також потрібно повідомити, що гра буде безкоштовною та доступною на PlayStation, Xbox та ПК, що не може не радувати фанатів та любителів ігор схожих на Fortnite.

Нагадаємо, що нова безкоштовна MMORPG покаже протистояння природи та людини.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", нова частина God of War Ragnarok покаже кінець легендарної саги.

Також портал "Знай" писав, що сучасна гра, яка зроблена за легендарним фільмом "Чужі", вже знаходиться в розробці і буде підтримується на ПК і сучасні консолі.