Майбутнє оновлення Sumeru для Genshin Impact має додати кілька нових красивих областей для дослідження, і розробники гри поділилися поглядом на деякі з нових зон у новому відео.

Цю новину розмістили на ігровому порталі « theverge »

Нові райони будуть розділені на дві основні зони: тропічний ліс та пустелю, каже у відео художник з навколишнього середовища Джакс Хуанг. Тропічний ліс наповнений горбистій місцевістю, пишною рослинністю та високими деревами. Біом пустелі, з іншого боку, більш розріджений, але містить руїни зі складною архітектурою. Обидва виглядають як природні доповнення до багатого та барвистого оточення Genshin Impact.

У кожному біомі є кілька фантастичних елементів. У лісі є місто, побудоване на величезному дереві, і зони з гігантськими рослинами, що світяться, а в пустелі є руїни, що ширяють у повітрі вгору ногами. Також таємничі останки гігантського робота можна знайти в кожному біомі - вони наводять на думки про косних Стражів, яких можна зустріти в The Legend of Zelda: Breath of the Wild. (Хоча у світі Genshin Impact є багато що може нагадати вам Breath of the Wild).

Оновлення Sumeru буде випуском Genshin Impact 3.0. Він поки що не має офіційної дати релізу, але очікується, що він вийде ближче до кінця серпня.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Нагадаємо, що в мережі розповіли про довгоочікуване оновлення гоночок Gran Turismo 7.

Як раніше повідомляв портал "Знай", на превеликий жаль фанатів, гра Avatar перенесена на рік чи два.