Мало що відомо що буде в новому оновленні, проте фанати все ще сподіваються, що буде нова траса, а також можливість продавати автомобілі. Але після тизера в соціальних мережах творця франшизи та продюсера Казунорі Ямауті, оновлення, яке має вийти до 25 липня, може похвалитися як мінімум трьома загадковими транспортними засобами.

Відповідну публікацію розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

Один фахівець із Gran Turismo зауважив, що погляд на новинки цього місяця трохи відрізняється. Хоча раніше, особливо у квітні, травні та червні, ми бачили приховані автомобілі збоку на окремих зображеннях, цього разу ми отримуємо вигляд зверху вниз, та в одному кадрі.

Що ж, GTP вважає, що ми маємо Nissan Skyline Super Silhouette 1982/3 року — ви можете бачити його в правому нижньому кутку. Він не з'являвся в серіх з часів Gran Turismo 2.

Також є припущення, що найкращим автомобілем може стати Maserati A6GCS Spider або A6GCS/53. Нижній лівий автомобіль трохи менш виразний, але люди вважають, що це може бути Porsche 918 Spyder, другий із «Святої трійці гіперкарів».

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"По суті, це одна з найкращих гоночних ігор, в які я коли-небудь грав", - робить висновок огляд. «Не така яскрава чи зарозуміла, як Gran Turismo 3: A-Spec, і не така чудова як Forza Motorsport 7. Але найголовніше, що я просто не міг перестати грати в неї з того часу, як встановив її. Мені здається, це стає більш рідкісним для гоночних ігор. Gran Turismo 7 - це чудова угода, і кожен власник PlayStation має її купити".

Нагадаємо, що в мережі повідомили, що довгоочікувану гру Avatar буде перенесено.