Ubisoft відклала Avatar: Frontiers of Pandora з вікна випуску 2022 року, так компанія оголосила в рамках своїх доходів за перший квартал. Затримка відповідає певній традиції перенесення властивостей Avatar.

Відповідну новину продемонстрували на ігровому порталі theverge

"Ми хочемо зробити Аватар брендом індустрії відеоігор", - заявив генеральний директор Ubisoft Ів Гійемо в ході прес-конференції в четвер. "Для нас важливо, щоб ми прийшли з чимось ідеальним".

Компанія вперше оголосила про роботу над новою грою « Аватар » у 2017 році, а перший трейлер дебютував у 2021 році. Цілком ймовірно, що план Ubisoft полягав у тому, щоб випустити Frontiers of Pandora цього року, щоб збігтися з грудневим дебютом Avatar: The Way of Water, але тепер ми чекатимемо не раніше 2023 року, щоб дослідити Пандору у грі Ubisoft.

У своєму звіті про доходи Ubisoft також заявила, що розкриє "майбутнє бренду Assassin's Creed" у вересні і що вона пересунула "неоголошену преміум-гру меншого розміру", випуск якої мав відбутися у 2022 чи 2023 році. Цього року компанія, як і раніше, збирається випустити Mario + Rabbids: Sparks of Hope 20 жовтня і піратський симулятор Skull and Bones 8 листопада. Під час телефонної розмови в четвер компанія заявила, що скасувала Splinter Cell VR, Ghost Recon Frontline та дві неоголошені ігри.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Нагаємо, що серіал по грі "Resident Evil" від Netflix виявився справжнім провалом.