Marvel's Spider-Man Remastered від Insomniac Games виходить на ПК 12 серпня і матиме безліч функцій, таких як розблокована частота кадрів, технологія Nvidia Deep Learning Super Sampling (DLSS) та підтримка надшироких моніторів. Insomniac Games працювала з Nixxes Software над перенесенням гри на ПК і в неї були включені різні налаштування.

Дану інформацію розмістили на ігровому порталі "theverge"

ПК-гравці Spider-Man Remastered зможуть виводити зображення з різними дозволами та використовувати надширокі монітори 21:9 та 32:9. Якщо у вас є три монітори, які використовують налаштування кількох моніторів Nvidia Surround, ви навіть зможете змусити Людину-павука качатися на всіх ваших моніторах.

Spider-Man: оновлення у грі на ПК

Spider-Man Remastered на ПК також включатиме підтримку DLSS від Nvidia для підвищення частоти кадрів за більш високих дозволів. Існує навіть підтримка згладжування з глибоким навчанням Nvidia (DLAA), який є режимом згладжування на основі ШI, розроблений як протилежність DLSS. Це підвищить якість зображення для тих, хто має запасну потужність графічного процесора.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

ПК-версія Spider-Man Remastered також має покращені тіні, відображення з трасуванням променів, розблоковану частоту кадрів, підтримку контролера DualSense або клавіатури та миші, а також досягнення та хмарні збереження як у Steam, так і в Epic Games Store.

Запуск Marvel's Spider-Man Remastered на ПК продовжує прагнення Sony до ігор для ПК з попередніми ексклюзивними іграми для PlayStation, включаючи God of War, Days Gone та Horizon: Zero Dawn.

Marvel's Spider-Man Remastered буде доступний у Steam та Epic Games Store 12 серпня за ціною $59,9 .