Новий серіал Netflix «Оселя зла» нещодавно став найпроглядальнішим напередодні останньої частини «Дуже дивних справ», але деякі глядачі відключилися через 15 хвилин.

Цю новину розмістили на порталі «DailyStar»

Серіал із восьми епізодів з'явився на Netflix минулого тижня і заснований на однойменній франшизі відеоігор жахів на виживання.

Незважаючи на те, що серіал нещодавно став найсерйознішим серіалом Netflix перед останньою частиною «Дуже дивних справ», деякі глядачі його не виносять.

Один глядач написав: «#Netflix #ResidentEvil, чорт забирай, це… Не зміг подивитися більше 15 хвилин».

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Інший написав: "Ця серія Resident Evil просто жахлива. Вони повинні просто видалити її з Netflix", а інший додав: "10 хвилин у цій новій серії Resident Evil , і це ***ані собаки".

Шоу також отримало всього 26 відсотків аудиторії на Rotten Tomatoes, а на IMDb йому було надано 3,7 бала з 10 на основі середніх оцінок 17 000 користувачів сайту.

Оселя зла: скрін із серіалу

У недавньому інтерв'ю шоу-раннер Resident Evil Ендрю Дабб пояснив процес вибору персонажів для серіалу.

Він сказав: «Ми не почали зі списком: «Ось три чи чотири монстри, яких ми хочемо туди помістити». Ви розумієте, що я маю на увазі? Ось наші персонажі; ось куди їх завела подорож. Вони у цьому довгому темному тунелі. Що страшного помістити в цей довгий темний тунель? Тоді ви йдете на ігри і кажете: «О, давайте додамо туди Лікерса. Помістимо туди гігантського павука». Це справді те, звідки воно взялося. Це дало нам велику гнучкість, тому що ми не одружені з іграми. Ми не робимо адаптацію "лінія за лінією" або "гра за грою" спеціально, даючи нам величезний ящик для іграшок. І ми повністю скористалися цим».

Нагадаємо, що у мережі розповіли про новий фільм від Netflix, який порве усі рейтинги.