Ще в березні Netflix анонсував своє телешоу Tekken, і тепер ми маємо повний трейлер, а також дату виходу: 18 серпня. Ця аніме-адаптація, яка отримала назву Tekken: Bloodline, розповідає історію турніру King of Iron Fist Tournament з погляду Дзіна Казами, якого тренує його дід Хейхаті Місіма у пошуках помсти.

Цю новину розмітили на ігровому порталі "theverge"

Це була не найоригінальніша сюжетна лінія, коли ігри дебютували у 90-х, але з корпоративними битвами за владу та генетичними рисами, які обіцяють неймовірні здібності. Цього достатньо, щоб зробити щось більш обачне, ніж фільм, випущений у 2010 році, який мав нульовий рейтинг на Rotten Tomatoes.

Дзін Казама навчився сімейним мистецтвам самооборони, традиційним бойовим мистецтвам у стилі Казамау, у своєї матері у ранньому віці. Тим не менш, він був безсилий, коли раптово з'явилося жахливе зло, що знищило все дороге йому, що назавжди змінило його життя. Розлютившись на себе за те, що не зміг зупинити це, Дзін поклявся помститися і шукав абсолютну силу, щоб досягти цього. Його пошуки призведуть до вирішальної битви на світовій арені - Турніру "Король Залізного Кулака".

Тізер-трейлер і цей продемонстрували низку знайомих персонажів, у яких з'являлися Хвоаранг, Ніна Вільямс та Джулія Чанг. Серія багато в чому запозичена з Tekken 3 і цілком можливо, що це може бути версія історії, яка дійсно задовольнить давніх фанатів.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще