Ілон Маск каже, що його компанія Tesla працює над впровадженням популярної ігрової платформи Steam у електромобілі. Це дасть власникам можливість грати у такі популярні ігри, як Cyberpunk, у своїх автомобілях.

Цю публікацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

Генеральний директор Tesla Ілон Маск у ці вихідні підтвердив у Твіттері, що його компанія працює над додаванням популярної ігрової платформи Steam у свої авто.

Маск сказав у Твіттері, що «ми домагаємося прогресу в інтеграції Steam» і що водії Tesla можуть очікувати на «демонстрацію, ймовірно, наступного місяця».

Це значно розширить спектр ігор, доступних в Tesla, які в даний час дозволяють пасажирам грати в різні аркадні ігри, поки автомобіль стоїть на місці. Steam пропонує на своєму торговому майданчику понад 51 000 ігор.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Якщо демоверсію буде випущено, як заявляє Маск, це стане кульмінацією багаторічного проекту компанії з додавання Steam до своїх автомобілів.

У лютому Маска запитали у Твіттері, чи можна колись грати в популярну гру Cyberpunk 2077 на Tesla.

Маск назвав це «відмінною грою» і сказав: «Ми працюємо над загальним випадком, коли ігри Steam працюють на Tesla. Очевидно, що це те, чого ми повинні прагнути у довгостроковій перспективі».

На щастя, водії Tesla не можуть грати у відеоігри за кермом, поки їхня машина перебуває в русі.

Tesla, фото: businesblog

У грудні 2020 року служба безпеки дорожнього руху США заборонила «Гру з пасажирами», коли електромобілі перебувають у дорозі.

Неясно, чи зміниться ці правила після того, як Steam стане доступним в автомобілях Tesla, хоча це малоймовірно, враховуючи, що програмне забезпечення FSD, як і раніше, вимагає пильної уваги водія і не може безпечно керувати автомобілем самостійно.

Нагадаємо, що між Ілоном Маском та Дональдом Трампом виник конфлікт.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ілону Маску загрожують наслідки за відмову від покупки Twitter.