Офіційна сторінка Bayonetta 3 в інтернет-магазині була оновлена ​​новим рейтингом ESRB, який підливає олії у вогонь чуток про швидке розкриття дати виходу гри.

Цю публікацію оприлюднили на ігровому порталі «gamesradar»

Ви можете побачити рейтинг для себе в інтернет-магазині, але дескриптори включають насильство, кров і каліцтва, часткову наготу і ненормативну лексику — майже все, що ви очікуєте від нової гри Bayonetta. Також є тег "внутрішньоігрові покупки", хоча застосування цього дескриптора ESRB має тенденцію бути досить широким, часто включаючи ігри, які просто пропонують можливість великих розширень DLC.

Як зазначають користувачі Reddit, версія сторінки магазину від 6 липня заархівована на Wayback Machine. Вона не включає рейтинг ESRB, натякаючи на те, що цей рейтинг було поставлено нещодавно. Також поки що немає запису про Bayonetta 3 на офіційному сайті ESRB.

Рейтинг ESRB з'явився на тлі того, що млин чуток про Bayonetta 3 почав працювати старанніше, ніж будь-коли. Користувач Twitter Syluxhunter, який, мабуть, підтвердив частину контенту Nintendo Direct Mini минулого місяця до того, як його було показано, заявив, що новини про Bayonetta 3 вийдуть 13 липня. Це той самий інсайдер, який раніше припускав, що Bayonetta 3 вийде 28 жовтня 2022 року.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, що топ-гра 2021 року нарешті виходить на PS5 та PS4.

Раніше повідомляв портал "Знай", у мережі розповіли про нову дуже страшну хорор гру.