Буквально 11 липня Naughty Dog оголосила, що The Last of Us Part 1 стала «золотою», закріпивши її за випуск у вересні цього року. У подальшому твіті студія також повідомила, що у них буде більш детальна інформація про рімейк, яким вони зможуть поділитися протягом найближчих тижнів і місяців до запуску, включаючи абсолютно новий ігровий процес.

Відповідну інформацію розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

Це дає нам можливість вперше побачити амбітний рімейк у дії. Якщо ви не в курсі, Naughty Dog суттєво переробила бойову систему The Last of Us Part 1, щоб привести її у більшу відповідність до того, що гравці випробували два роки тому в The Last of Us Part 2. Таким чином, новий рімейк почуватиме себе зовсім інакше, щоб грати в порівнянні з оригіналом 2013 року.

Однак, крім демонстрації нового ігрового процесу, ми матимемо можливість побачити більше блискучих нових візуальних ефектів для рімейку, які фанати не могли перестати хвалити на початку цього року, коли рімейк був спочатку представлений у червні. Нарешті, Naughty Dog обіцяє показати більше «технологій», пов'язаних з рімейком, так що чекайте на глибоке занурення в такі аспекти гри, як звуковий дизайн або захоплення продуктивності.

Очевидно, це був перший раз за їх 13-річну кар'єру, коли вони не працювали над грою, і враховуючи численні повідомлення про культуру кранчу в Naughty Dog за останні кілька років.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадаємо, що Hitman 3 отримує нову безкоштовну картку.