Нова карта Hitman 3, Ambrose Island, стане безкоштовним DLC для всіх гравців 26 липня, як оголосила IO Interactive у своїй дорожній карті на липень. Це перша нова карта у грі з моменту її запуску у січні минулого року.

Відповідну новину розмістили на порталі "theverge"

Судячи з трейлера, острів Емброуз виглядає як брудне тропічне місце, яким керує бунтівна ізгоя. IO Interactive заявляє, що карта є «повністю досліджувана локація-пісочниця» зі «прихованою бухтою, домом для небезпечного піратського синдикату, що діє в Андаманському морі, і безліччю прихованих секретів». У ньому також є список нових цілей, випробувань та нагород, які потрібно розблокувати.

IO Interactive вперше представила карту під кодовою назвою «Роккі» на початку цього року. У травні ігрова студія оголосила, що перенесла дату релізу Ambrose Island, щоб компенсувати затримку майбутнього roguelike-режиму Hitman 3 під назвою Freelancer. Спочатку новий режим мав вийти навесні 2022 року, але тепер він має з'явитися у другій половині цього року.

IO Interactive також намітила низку інших змін у своїй дорожній карті. Він замінюється на Himmapan Hotel як безкоштовне місце розташування гри до 17 липня і додає Вісенте Мурільо як поточну невловиму мету, а Вень Цай збирається повернутися 15 липня.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще