Мобільний шутер у жанрі королівської битви PUBG Mobile проведе свій перший віртуальний концерт наприкінці липня за участю жіночого гурту K-pop Blackpink.

Цю новину розмістили на ігровому порталі theverge

Це останній приклад того, як відеогра перетворюється на віртуальні події. Порівняно з такими конкурентами, як Fortnite, у якій концерти таких виконавців, як Тревіс Скотт та Аріана Гранде, PUBG точно не відомий такими заходами. Але в прес-релізі від видавця Tencent Games виконавчий директор Вінсент Ван сказав, що PUBG Mobile «розширює» свій «світ, що постійно розвивається».

Ряд концертів пройде у грі з 23 по 24 липня, а потім з 30 по 31 липня (мабуть, їх буде географічно заблоковано). Гравці зможуть отримати безкоштовні квитки у грі з 15 липня, а також мають заздалегідь завантажити спеціальний пакет активів, щоб подивитися концерт.

Поки не ясно, як саме проходитиме концерт, але ймовірно для кожного учасника Blackpink будуть спеціальні аватари. Це мало б сенс з огляду на те, що Tencent Games заявляє, що гравці PUBG Mobile зможуть отримати «привабливий одяг», який носить гурт з 23 липня, і носити його «на полі бою» до 31 серпня.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Концерт присвячений довгоочікуваному поверненню Blackpink до музики. Останній альбом гурту вийшов у 2020 році, але, як повідомляється, у серпні заплановано випуск нових треків.

Дійсно, Tencent Games заявляє, що на віртуальному концерті буде «спеціальний трек та нове музичне відео, розроблене та створене спеціально для цієї співпраці».