Наслідуючи останні коментарі від генерального менеджера франшизи Рода Фергюссона, який запевнив фанатів, що новий сезон близький, слід очікувати оновлень у Diablo 3 . 16-денний період тестування дасть гравцям раннє уявлення про 27-й сезон, і Blizzard просить гравців «спробувати зламати щось» заради ретельного тестування.

Відповідну публікацію розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

Головним доповненням 27 сезону Diablo 3 стане новий витратний матеріал: Ангельські тиглі. Їх можна застосувати до будь-якого легендарного предмета, щоб «освятити» його, надавши йому «ідеальні характеристики стародавнього рівня для всіх афіксів за збереження легендарної сили предмета», ефективно видаляючи деякі верстви ГСЧ з екіпіровки, гарантуючи ідеальний предмет. Загвоздка в тому, що ви можете екіпірувати лише один освячений предмет за один раз.

Ангельські тиглі також можуть покращувати здібності класів, причому кожен клас отримує три поліпшення для експериментів. Ідея, за словами Blizzard, полягає в тому, щоб перевернути фантазію сезону Lords of Hell і цього разу дати гравцям небагато небесних сил. Повний список здібностей Sanctified надзвичайно довгий і часто дивно конкретний: деякі вміння випадково вибирають найближчих ворогів, а інші отримують величезні бафф дальності або сили.

Ви знайдете ангельські тиглі по всьому Санктуарію, а з 27-м сезоном, що за замовчуванням відкриває режим пригод для всіх гравців, дослідити все навколо Санктуарія має бути набагато простіше. Всі налаштування складності в Torment 6 також будуть доступні з самого початку, мабуть, для того, щоб прискорити знайому гру та врахувати різкий стрибок потужності, який принесе Angelic Crucibles.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Повні примітки до патчу також включають деякі зміни бонусів комплектів броні, налаштування здібностей та виправлення помилок, а також посібник з реєстрації на PTR для нових гравців, яким воно потрібне.