Sony оголошує дату випуску God of War Ragnarok у твіті раніше сьогодні з супроводжуючим трейлером. Дія, що отримала назву «Батько і син», починається з того, що Кратос і Атрей борються зі своїми ворогами на вершині засніженої скелі, перш ніж Кратос збивається в прірву.

Відповідну інформацію розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

Битва продовжується, пара знову об'єднується, але з'являється новий ворог. Коли батько і син об'єднуються, щоб воювати з гігантським вовком — можливо, Фенріром, вовчою загрозою, добре відомою у скандинавській міфології і часто пов'язаною з Локі.

"Коли ви найслабше, - починає Кратос, перш ніж Локі втручається, - і страх і сумнів тяжкі, пам'ятаєте про це - ви не самотні".

God of War Ragnarok

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Трейлер закінчується підтвердженням дати виходу 9 листопада, поклавши край довгій сазі чуток і невизначеності навколо розкритої драми God of War Ragnarok. Враховуючи всі численні повідомлення про можливу дату випуску гри, стає сюрпризом, що Sony вирішила просто опублікувати новини в трейлері, а не в більш суттєвій демонстрації.

Дата виходу God of War Ragnarok була підтверджена 9 листопада.

Тепер, коли дата виходу God of War Ragnarok встановлена, маркетинг Sony для гри, ймовірно, підніметься на сходинку вище. Ходили чутки про потенційне State of Play, присвячене грі, дуже схоже на те, що було організовано перед випуском Horizon Forbidden West.

Нагадаємо, що геймери нарешті зможуть грати у культову гру "Skyrim" у кооперативному режимі.