Baldur's Gate 3 отримує велике оновлення, яке додає новий клас Барда, гномів як ігрову расу та багато іншого.

Дану публікацію розмістили на порталі «gamesradar»

Larian Studios представила патч 8: Of Valor and Love для Baldur's Gate 3 під час презентації Panel From Hell. Новий клас "Бард" дозволить вам "кидати змістовні гостроти своїм ворогам або грати пісні з вашими товаришами біля багаття".

Барди діляться на два підкласи: Колегія доблесті, орієнтована на бої, яка дає вам бойові переваги та здатності посилювати та надихати союзників. Фірмова особливість підкласу Колегії Доблесті називається Бойове Натхнення, яке дозволяє союзникові додати бонус до наступного кидка атаки, перевірки характеристики або спаскиданнясбірку. Союзники також можуть додати бонус до втрати своєї наступної атаки зброєю або бонус до свого класу броні за одну атаку.

Підклас Bard's College of Lore фокусується на використанні заклинань підтримки для ослаблення ворогів та посилення союзників. Його характерною рисою є Розрізання слів, яке накладає штраф до ворожих кидків атаки, перевірок характеристик і шкоди, що завдається, до початку вашого наступного ходу.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити

Показати ще

Здатність «Виконання» дозволяє використовувати музичні інструменти, щоб привернути увагу певних NPC, які можуть приєднатися до вас або іншим чином винагородити вас за ваш талант.

Патч 8 також дозволяє вам грати за «авантюрних та яскравих» гномів, які є першою новою ігровою расою, доданою до Baldur's Gate 3 з моменту її запуску в ранньому доступі у жовтні 2020 року.

Інші оновлення включають нову камеру вбивства для критичних атак далекого бою, яка надає вашому завершальному удару приємного драматичного ефекту, а також покращеної моделі затінення волосся і «інших загальних поліпшень» для замків вашого персонажа.

На серверах реалізовано стиснення мережі, що має дати людям з більш повільним і менш надійним підключенням до Інтернету помітне полегшення, коли йдеться про стабільність та відставання у розрахованій на багато користувачів грі. Нарешті, патч 8 додає субтитри бразильською португальською мовою.