The Division 2 Year 5 піде за додатковими сезонами, запланованими на 4 рік, оскільки Ubisoft продовжує несподіване відродження гри.

Відповідну інформацію розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

Люди з Ubisoft Massive, які співпрацюють зі студіями Ubisoft у Бухаресті, Торонто та Шанхаї, виклали дорожню карту гри. Це сталося через два місяці після запуску 9-го сезону: Hidden Alliance, першого нового сезону гри приблизно за 17 місяців.

Новий сезон вийде наприкінці серпня з новими цілями розшуку, новим спорядженням та зброєю, пов'язаними з новим одягом, доданням складнощів зворотного відліку, а також легендарною складністю для фортець Tidal Basin та Manning National Zoo. Сезон 11, запланований на початок грудня.

Студія каже, що «все ще працює над цією функцією та планує оголосити дату релізу лише тоді, коли ми будемо повністю задоволені якістю».

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Показати ще

Дивізіон 2 також не засне із закінченням 11-го сезону. Massive заявляє, що продовжить роботу з іншими студіями Ubisoft над створенням повноцінної дорожньої карти 5-го року, а це означає, що ми можемо очікувати більше сезонних оновлень у 2023 році, виходячи із поточного графіка гри.

Ця робота буде поєднана з розробкою The Division: Heartland - безкоштовного побічного продукту, який вийде на ПК та консолях наприкінці цього року. Крім того, The Division щойно представила окремий безкоштовний спін-офф, цього разу для мобільних платформ.

Нагадаємо, що безкоштовна гра Diablo Immortal продовжує заробляти мільйони доларів на день.

Як раніше повідомляв портал "Знай", гравці раптово почали масово грати у гру дворічної давнини.