Розробники серії ігор The Sims почули побажання ігроманів і втілили багато з них у новому наборі про старшу школу " THE SIMS 4 HIGH SCHOOL YEARS".

Вихід ігрового набору заплановано на 28 липня 2022 року і багато шанувальників The Sims вже чекають-не дочекаються, коли зможуть пограти за старшокласників.

Для солодшого очікування саме для них ми і підготували Топ-10 цікавих фактів про цей ігровий набір.

The Sims 4 High School Years (Старша школа), фото: Знай.ua

1.Сіми зможуть заробляти сімолеони, продавати вбрання в новому додатку і також вони зможуть бути сімфлюєнсерами – персонажами, за якими стежить величезна кількість аудиторії.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

2. У The Sims "Старша школа" у кожного сіма буде своя шафка, яку вони зможуть прикрасити. Більше того, ви зможете залишати бомби-смердючки у когось зі свого класу. І все свідчить про те, що можна буде залишати анонімні записки.

3. Сіми зможуть бути справжніми ігровими стрімерами та заробляти сімолеони на трансляціях. Цілком ймовірно, що розробники додадуть нову соціальну мережу або сайт.

4. Вводять нового NPC персонажа – це директор. Він патрулюватиме коридори школи і матиме можливість лаяти і затримувати сімів, якщо вони зроблять щось не так.

5. Усі школи, які прийдуть з цим доповненням, можна буде самостійно перебудовувати. У грі з'явиться новий тип ділянки – школа.

The Sims 4 High School Years (Старша школа), фото: Знай.ua

6. Сіми зможуть сидіти на підлозі або ліжках, щоб перевірити телефон, почитати книгу або виконати домашнє завдання.

7. Будуть нові позакласні заходи, такі як футбол та черлідінг. Сіми зможуть тренуватися, змагатись та переживати поразки та перемоги.

8. У додатку зберуться багато дизайнерів для створення образів для сімів. Такі як: Белла Макфадден (iGirl), Лапоза Мактрібуї (Sooki Sooki Vintage), Селена Вільямс (Selenas Shop) та інші. Кожен дизайнер створив по три предмети одягу або аксесуарів у різних стилях, у тому числі і вінтажному. Дизайнери були обрані з різних країн, щоб наголосити на глобальній репрезентації будинку моди.

9. Додаток буде включати комісійний магазин, де ви зможете знайти одяг, створений тими самими дизайнерами з попереднього факту.

10. Нові функції взаємодії з персонажами. У трейлері був показаний момент, де персонажі дивляться в одне дзеркало, а потім один персонаж лякає іншого.

Нагадаємо, що доповнення The Sims 4 High School Years додає віртуальний комісійний магазин.

Раніше ми повідомляли про секретні локації та свята у The Sims 4: як потрапити на Свято Острова Сулані та побачити вилуплення черепах.