За перший місяць після випуску спірна нова мобільна гра Blizzard, Diablo Immortal, заробила близько 50 мільйонів доларів прибутку від 10 мільйонів завантажень. Незважаючи на суперечки та критику навколо безкоштовної рольової гри, дані показують, що з моменту запуску гра заробляла щонайменше 1 мільйон доларів на день.

Відповідну інформацію розмістили на ігровому порталі "kotaku"

Як вперше повідомив Mobilegamer.biz, дані AppMagic, здається, вказують на те, що спін-офф Blizzard Diablo загрібає гроші. За даними, за перший тиждень гру скачали 6,85 млн. разів. До 3 липня це число збільшилося до 10,35 мільйонів завантажень. І хоча не всі з цих гравців, ймовірно, затрималися чи витратили гроші, достатня кількість гравців зробила так, що 11 червня Immortal зібрала 2,4 мільйона доларів доходу за день. За даними AppMagic, через 30 днів після релізу Immortal заробила 48988970 доларів.

Daiblo Immortal: скрін з гри

Майте на увазі, що ці цифри не включають версію гри для ПК. Крім того, дані AppMagic засновані на тому, що розробники заробляють після того, як Apple та Google отримують свої частки. Отже, маючи на увазі, дуже ймовірно, що загальний дохід Diablo Immortal набагато вищий, ніж заявлені 48,9 мільйона доларів, які показують ці дані.

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Diablo Immortal: скрін гри

Diablo Immortal довелося пройти досить важкий шлях з того часу, як про нього було оголошено. Після виходу стало лише гірше. Багато хто висловив стурбованість з приводу покупок у грі та суми грошей, яка, як повідомляється, буде потрібна гравцеві, щоб максимально використати свого персонажа та спорядження. Принаймні, один стрімер витратив занадто багато грошей, щоб довести, наскільки рідко і важко отримати найкращі коштовні камені у грі. Зі свого боку, Blizzard мовчить, ймовірно, рахуючи свої гроші і розробляючи Diablo IV.

Насолоджуватися грою окремо від внутрішньоігрового магазину не змінює того факту, що абсурдні шанси випадання та складна економіка у додатку — це не те, що шукає багато гравців.