Минулого тижня ігровий світ був одержимий інді-шутером, що виходить на Xbox. Але що дивно: ця гра вже давно вийшла і в неї можна грати на різних платформах.

Цю новину розмістили на ігровому порталі "kotaku"

Можливо, ви чули про Hypercharge: Unboxed, шутер на основі хвиль, в якому ви виступаєте в ролі фігурки, що бореться з купою інших фігурок - тут відчувається велика атмосфера «Історії іграшок» . Розроблена та видана Digital Cybercherries, гра Hypercharge робить багато з малого, поєднуючи стрілянину від першої та третьої особи з елементами створення бази в оточенні, натхненному дитинством. Це також розрахована на багато користувачів гра, в якій є як онлайн, так і, на жаль, рідкісне, але дуже цінне благо, локальний кооператив.

На думку більшості, Hypercharge страшенно хороша, вона має 91% рейтинг у Steam.

Хоча Hypercharge вперше було випущено в ранньому доступі п'ять років тому, повноцінний реліз Hypercharge для Switch та ПК відбувся у 2020 році. Зокрема, у Твіттері Hypercharge викликала галас, зазвичай призначений для високобюджетних ігор.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Прямо зараз сторінка Hypercharge у Твіттері фокусується на Xbox, крім інших платформ, на яких можна грати.

Відеоролики про ігровий процес Hypercharge кілька разів ставали мегавірусними за останні кілька місяців в результаті маркетингового поштовху, який, мабуть, був запущений навесні, щоб створити галас для потенційного випуску Xbox.