Розробник Halo Infinite, компанія 343 Industries, нарешті, збирається розпочати публічне тестування свого довгоочікуваного кооперативного режиму мережевої кампанії у липні, повідомив розробник у четвер. Студія також планує протестувати можливість повторного проходження місій кампанії, якої не було у грі під час запуску.

Цю новину оприлюднили на ігровому порталі "theverge"

Бета-версія обох функцій запланована на період з 11 по 22 липня, згідно з електронним листом, надісланим The Verge. Якщо ви володієте частиною кампанії Halo Infinite або активним учасником Xbox Game Pass, ви можете взяти участь, зареєструвавшись як інсайдер Halo. На Xbox вам також знадобиться програма Xbox Insider.

Якщо ви вже грали в кампанію Halo Infinite, всі ваші досягнення не будуть перенесені. Для цього тесту ви завантажите нове складання кампанії та почнете гру з самого початку. Будь-який прогрес, який ви досягли в групі, буде перенесено в одиночну гру, але прогрес із тесту не буде перенесено в роздрібну гру після офіційного випуску оновлень. Однак кросплей повністю підтримується, тому ви можете грати з друзями на Xbox One, Xbox Series X/S та ПК. До чотирьох гравців зможуть об'єднатись у групу.

Поки невідомо точно, коли спільна кампанія та відтворення місії будуть доступними для всіх, але в дорожній карті, випущеній у квітні, 343 Industries заявила, що націлюється на запуск функцій «наприкінці серпня». Згідно з цією дорожньою картою, відкрита бета-версія режиму Forge намічена на вересень.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще