Blizzard Entertainment планує придбати свою першу нову студію за понад 15 років. У звіті VentureBeat йдеться про те, що компанія має намір придбати бостонську студію Proletariat. В результаті Proletariat's Spellbreak, королівська битва, в якій ви кидаєте у своїх ворогів заклинання замість куль, буде закрито.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "theverge"

"Після більш ніж чотирьох років використання елементальної магії та комбінацій заклинань ми вирішили припинити розробку Spellbreak", - написала компанія на своєму веб-сайті. "Сервера будуть відключені на початку 2023 року".

Компанія Proletariat була заснована у 2012 році та випустила свою першу гру World Zombination для мобільних пристроїв у 2015 році. Крім розробки традиційних ігор, компанія Proletariat також працювала над створенням ігор, інтегрованих у Twitch, які дозволяли глядачам взаємодіяти та грати зі своїми улюбленими стрімерами. Spellbreak, запущений у 2020 році, був спробою Proletariat увірватися на і без того переповнену арену «а що, якщо Fortnite, але…». Незважаючи на те, що гра представляє цікаву версію моделі королівської битви, Сет Сівак, генеральний директор Proletariat, повідомив у повідомленні Reddit, яке супроводжувало оголошення про майбутнє закриття гри, що новинка Spellbreak не призвела до фінансового успіху.

"Spellbreak не вдалося прорватися і досягти стабільного стану, коли ми могли б продовжувати інвестувати в нього так, як ми мріяли", - написав Сівак.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Proletariat збирається увійти до сімейства Blizzard, оскільки сама компанія знаходиться в процесі майбутнього придбання Microsoft, яке, як очікується, завершиться десь наступного року. Згідно VentureBeat, співробітники Proletariat перейдуть у команду World of Warcraft, оскільки Blizzard нарощує виробництво розширення Dragonflight, і дві студії працюють разом із травня.

Нагадаємо, що Blizzard повідомила про реліз "Overwatch 2".