Виробник Pokémon Go, компанія Niantic, створила соціальний додаток для своїх ігор, і він вийде дуже скоро. Розробник каже, що програма під назвою Campfire почне глобальне розгортання «найближчими днями».

Цю новину розмістили на порталі "theverge"

Спочатку Campfire був анонсований у травні та протягом останніх кількох місяців перебував на стадії тестування з гравцями Ingress. За словами розробника, початкове розгортання буде доступним для «обраних груп гравців Pokémon Go протягом літа».

Скрін соцмережі

Ядром Campfire є карта, що містить інформацію про найближчі внутрішньоігрові події та заняття, що теоретично спрощує пошук людей для гри або організацію зустрічей з друзями. Він включає інструмент групового та особистого обміну повідомленнями для ваших друзів у грі; у Pokémon Go, наприклад, ви можете відправити приятелю локацію рейду, щоб було легше зібратися разом. Ви також можете робити такі речі, як додавання "спалаху" в локацію, щоб спонукати найближчих гравців прийти, якщо станеться щось цікаве.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Скрін соцмережі

Ідея соціальної мережі, орієнтованої на Niantic, може здатися зайвою, враховуючи вже достаток додатків для обміну повідомленнями, але вона має певний сенс, враховуючи, скільки ігор розробляє компанія.

Нагадаємо, що розробники Fortnite роблять студії для світів.