Sony нарешті відкрила завісу над своїм конкурентом Xbox Game Pass, і цей впевнений, чистий і зручний ігровий сервіс пропонує безліч хмарних ігор і нові пробні ігри за величезною, але вартісною ціною.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Новий PS Plus вже тут, і він, нарешті, вирішує багаторічну проблему, з якою Sony зіткнулася в боротьбі з конкурентом Xbox.

Служба потокового передавання ігор Microsoft Game Pass вже давно вражає гравців, оскільки вона все частіше пропонує доступ у стилі Netflix до безлічі кращих ігор за фіксовану щомісячну плату.

А завдяки опції миттєвої передачі в хмарі геймери можуть зануритися в нові популярні ігри на своїх комп'ютерах Series X за лічені секунди, без необхідності спочатку завантажувати величезні файли, і все це за кілька доларів.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Довгоочікувана версія Playstation нарешті запущена і не менш вражає.

Людина-павук є частиною ігрового пакет

Перший "Essential" — це в основному старий PS Plus - багатокористувацький онлайн-доступ, хмарне сховище для збереження ігор, пара безкоштовних ігор, які можна спробувати за підпискою, і знижки в магазині консолей.

Це в основному 7 фунтів стерлінгів на місяць, 55 фунтів стерлінгів на рік.

PS Plus "Extra" коштує 11 фунтів стерлінгів на місяць (84 фунта стерлінгів на рік) і додає ВЕЛИЧЕЗНИЙ каталог старих і нових ігор для Playstation, які можна завантажити і насолоджуватися.

PS Plus "Преміум" додає ще більше, це вищезгадана хмарна потокова передача. Ви можете миттєво грати в онлайн-ігри через сервери Sony, доступ до іншої окремої бібліотеки класичних ігор зі старими іграми, а також обмежені за часом сліди нових ігор на PS5.

Цей лот становить 13,50 фунтів стерлінгів на місяць або 100 фунтів стерлінгів на рік.

Хіт цього року для PS5 Horizon Forbidden West також включає в себе (зображення Gorilla Games)

І саме на цьому рівні концентруємося тут. По-перше, система меню неймовірно проста у використанні.

Через кілька секунд після реєстрації ви будете гортати плитку за плиткою кращих ігор на вибір.

Пошуки засновані на ключових словах і зрозумілі.

Все працює в екосистемі PS5, а ігри, до яких ви отримуєте доступ, додаються у вигляді плитки на початковий екран, як і будь-яка інша фізична/цифрова гра, якою ви володієте без будь-якої підписки.

Хіти варіюються від недавніх блокбастерів для PS5, таких як Spider-Man Miles Morales, Assassin's Creed Valhalla і Death Stranding Director's Cut, до старих класичних ігор для PS4 і PS3, таких як Control, LittleBigPlanet 3, Uncharted 4 і деяких ігор з серії Fry Cry.

Ви можете спробувати Cyberpunk 2077

Все, що вам потрібно зробити, це підключити ПК або ноутбук до контролера Playstation через Bluetooth і увійти в свій обліковий запис, щоб транслювати ігри.

Це означає, що, поки у вас є пристойне підключення до Інтернету, ви можете грати в багато найкращих ігор, доступних на Playstation, без необхідності завантажувати їх або навіть вимагати чистої обчислювальної потужності, щоб фактично запускати їх на машині, як вони працюють на серверах PS.

Нагадавши, нова гра про супергероїв відправить вас в найбільший світ Готема.