Величезна гра з дослідження космосу No Man's Sky буде доступна на Nintendo Switch 7 жовтня, повідомив у четвер розробник Hello Games. Це трохи пізніше літнього графіка, оголошеного в лютому, але добре мати конкретну дату, яку можна з нетерпінням чекати.

Відповідний пост розмістили на порталі "theverge"

В No Man’s Sky ви досліджуєте всесвіт, в значній мірі згенерований процедурно, і до цих пір гра була доступна на більш потужних платформах: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S і ПК. Нам доведеться почекати і подивитися, наскільки добре гра працює на порівняно менш потужній консолі Nintendo, але багаторічна прихильність Hello Games до вдосконалення гри (одне оновлення вийшло лише минулого місяця) вказує на те, що студія буде працювати над тим, щоб згладити будь-яку проблему.

«No Man's Sky на цьому крихітному портативному пристрої здається одночасно абсолютно природним і абсолютно неймовірним», — заявив Шон Мюррей з Hello Games. "Це був справжній прорив для нашої невеликої команди. No Man's Sky побудована на процедурній генерації, що означає, що консоль генерує все, що ви бачите. Це значно ускладнює перенесення нашої гри на щось на зразок Switch, але я думаю, що ця команда ніколи не здається щасливішою, ніж коли вони намагаються робити майже неможливі речі».

У день запуску Switch Hello Games також випустить фізичну версію гри для PS5, яка включає в себе всі оновлення, випущені для гри на даний момент.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, що стало відомо, коли вийде ремейк культової гри Final Fantasy.