Into the Breach - науково-фантастична покрокова стратегічна гра від творців FTL: Faster Than Light, буде доступна на iOS і Android в рамках підписки Netflix з 19 липня, повідомили розробники Subset Games.

Даний пост оприлюднили на ігровому порталі " theverge"

З кінця минулого року Netflix пропонує ряд мобільних ігор, в які підписники можуть грати безкоштовно. Компанія постійно додавала ігри протягом декількох місяців з моменту запуску, і хоча більша частина того, що є в наявності, є звичайними випадковими іграми, Netflix, здається, прагне додати більш помітні ігри, такі як Into the Breach. Наприклад, раніше в цьому місяці на події Geeked Week компанія Netflix повідомила, що до її мобільних пропозицій буде додано кілька незалежних ігор, включаючи Spiritfarer і нову частину серії Reigns.

Згідно з Subset Games, Версія Into the Breach для iOS і Android має "переглянутий і перероблений" інтерфейс сенсорного екрану, і в ній не буде реклами або покупок в додатку. Він буде мати той же вміст, що і версії для інших платформ, включаючи нові додатки Advanced Edition, які також будуть доступні 19 липня.

Також Netflix також щойно випустив ексклюзивну для Netflix версію популярної карткової гри Exploding Kittens, яку планується перетворити на мультсеріал у 2023 році.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, що у мережі повідомили про новий мод для Супер Маріо, де можна грати 10 осіб відразу.