Epic Games оголосила, що все більше персонажів "Наруто" скидаються в Fortnite, що може дуже сильно порадувати фанатів.

Відповідний пост розмістили на порталі "kotaku"

Ітачі Учіха, Орочімару, Гаара та сама пані Узумакі, Хіната Хюга, прийдуть до магазину Fortnite . Захід стартує 23 червня і триватиме до 7 липня.

Кросовер Naruto Rivals від Fortnite включає в себе три окремі набори: набір Ітачі і Орочімару, набір Гаари і Хінати і набір спорядження ніндзя.

Набір Ітачі та Орочімару включає в себе наступні предмети: шкіру Ітачі Учіха, включаючи альтернативний костюм і маску Anbu Black Ops. Скін Орочімару, включаючи його уніформу епохи прихованого Листа, завантажувальний екран ніндзя, прив'язаного до острова.

Популярні новини зараз

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

У набір "Гаара і Хіната" входять: скін Гаари, включаючи піщану Гарбуз Гаари і планер піщаного Хмари. Скін Хінати Хьюгі, в тому числі Рюкзак Хінати Backbling. Екран завантаження складу шиноби.

Також є скіни ніндзя.

Альтернативні наряди також будуть доступні для кожного персонажа, в першу чергу із зображенням Хінати в спортивному одязі її мами-футболіста Boruto: Naruto the Next Generation і Гаари в його уніформі П'ятого Казегаге "Я плачу за рахунками зараз".

На додаток до костюмів та інших дрібничок, які можна придбати, ви можете розблокувати емоції в стилі Наруто та найвищі нагороди, такі як обгортка Акацукі та Планер Манда, виконуючи завдання як квартет персонажів у повернутих випробуваннях спільноти Ніндо.