Дія спільної онлайн-гри про супергероїв Gotham Knights відбувається у відкритому світі. Розробники WB Montreal нещодавно обговорювали розмір свого Готем-сіті. Судячи з усього, це найбільша версія знаменитої локації Бетмена, яку коли-небудь бачили в грі.

Відповідний пост розмістили на порталі "kotaku"

У новому інтерв'ю Game Informer виконавчий продюсер Gotham Knights Флер Марті та режисер Джефф Елленор відповіли на різні запитання про майбутню супергеройську гру, в тому числі поділилися тим, що Готем-сіті «досить великий» у цьому новому пригоді DC.

"Я не накладала одну карту на іншу, але наш Готем - велике місце, - сказала Елленор Game Informer. "Зазвичай я проводжу багато дзвінків в Zoom, роз'їжджаючи по Готему на Batcyle. Це один з найшвидших і холодних способів пересування по місту. Таке відчуття, що це велике місце".

Виконавчий продюсер Марті також пояснив, що в місті "багато шарів" і що команда дуже подбала про те, щоб у його версії Готем-сіті було багато «щільності і вертикальності».

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Звичайно, це найбільша версія Готема, представлена у відеоіграх", - заявив Марті.

Він також назвав Бетцикл основним "засобом пересування на великі відстані". Так що, поки ви будете бігати, ковзати і ... примарно стрибати (?) по дахах Готема під час місій, в перервах між квестами ви, ймовірно, будете проводити багато часу, роз'їжджаючи по вулицях міста, ймовірно, не стежачи за рухом транспорту.

Ідея величезного Готем-сіті звучить заманливо для такої кооперативної гри, як Gotham Knights.

Вперше оголошений у 2020 році з випуском у 2021 році, а потім відкладений у березні 2021 року, Gotham Knights дійсно виглядає грубо і, можливо, йому потрібно більше часу.