Call of Duty рясніє читачами, але команда Activision Team Ricochet постійно розробляє нові інструменти, щоб перешкодити зловмисникам використовувати Vanguard і Warzone для чітерства. Тепер Ricochet реалізував ще одну міру боротьби з шахрайством в рамках свого "набору інструментів для пом'якшення наслідків", який краде зброю шахраїв прямо з їхніх рук і навіть не дозволяє їм наносити удари.

Відповідний пост розмістили на порталі "kotaku"

Ricochet - група, що складається з інженерів з безпеки, ігор і серверів, дослідників, фахівців з даних та інших фахівців — 16 червня опублікувала в блозі звіт про хід роботи по боротьбі з шахрайством. Група пояснила, що боротьба з чітерами дуже схожа на боротьбу з вірусами: одне рішення може спрацювати, але зазвичай це тимчасове порятунок. Тим не менш, придушення чітерів — це питання створення набору інструментів для пом'якшення наслідків і одночасного ураження цілей однієї або всіма цими антічітерскімі заходами. І одним новим доповненням до цього набору інструментів є техніка, яку Рикошет назвав "роззброєння".

Call of Duty: Modern Warfare 2

Назва досить зрозуміла. Коли шахрай виявляється або в Vanguard , або в Warzone , антічіт-система Ricochet "просто забирає у нього зброю (включаючи кулаки)".

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Рикошет також відповів на деякі інші питання в своєму блозі. Група підтвердила, що їх антічіт-система буде активна з першого дня в Modern Warfare II і Warzone 2.0 . Вони також сказали, що з квітня 2022 року більше 180 000 гравців разом узятих були забанені в Vanguard і Warzone .

Нагадаємо,що у мережі просочилася карта світу з GTA 6.