Напіводягнений робот був знятий, задаючи питання про майбутнє технологій в леденящем душу відео, в якому вона бере інтерв'ю у чоловіка про те, як змінюється світ.

Відповідний пост розмістили в Instagram акаунті «brickdollbanger»

Інтерв'ю з секс-лялькою було завантажено в Instagram, і виглядає дуже дивно, оскільки інтерв'юер підслуховує думки ляльки.

Аккаунт під ім'ям brickdollbanger завантажив відео, в якому можна почути, як лялька розповідає кілька фактів про нові технології та смартфони, перш ніж поставити кілька власних запитань.

Це не Термінатор, але відео дійсно викликає у глядачів моторошний досвід, оскільки лялька ставить під сумнів еволюцію технологій.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Робо-лялька тут же каже, що існує не менше "семи мільярдів" смартфонів, і запитує про "людей, яких ви зустрічали", щоб дізнатися більше про технології і про те, як вони "змінюють наш спосіб життя".

Інтерв'ю ляльки для плотських утіх: скрін з відео

З'явившись для інтерв'ю з чоловіком, що сидів навпроти, він відповів, говорячи про відносини людей з технологіями «любов-ненависть».

Чоловік, якого секс-лялька називає Тоддом, сказав: "Це безперечно змінює все в нас, і ми виявили, що у більшості людей відносини любові і ненависті до технологій".

Незабаром відео стає трохи більш наочним: лялька роздягається, а знімальна група переміщує камеру.

Хоча металевий дзвін і акцент в голосі шотландської секс-ляльки іноді ускладнюють розуміння, відео дійсно знаменує собою лякаюче цікавий стрибок в технології штучного інтелекту.

У відео не видно відповіді на відповідь Тодда, але можна побачити, як лялька тріпоче очима і робить легкі рухи обличчя протягом усього кліпу.

Нагадавши, у мережі показали сучасних ляльок для утіх.