Apple блокує старі програми в App Store для iPhone, якщо вони не оновлювалися протягом деякого часу. Це говорить про те, що старі програми на вашому iPhone можуть втратити функції.

Дану новину розмістили на порталі «DailyStar»

Користувачів iPhone попереджають про необхідність перевіряти свої додатки в цьому місяці, оскільки Apple повідомила розробників додатків про необхідність оновити свої продукти або подивитися, як вони будуть видалені.

Американська технологічна фірма піддалася різкій критиці з боку розробників додатків, яким були вручені електронні листи з попередженнями, в яких говорилося, що у них є 30 днів, щоб додати оновлення або видалити свій продукт з App Store.

iPhone

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Особливо страждають розробники інді-ігор, оскільки старе, але готове програмне забезпечення отримує відбивну, незважаючи на те, що не потребує оновлень.

Apple не надала точного обґрунтування застосування суворих заходів, але, можливо, вона хоче знизити ризик того, що хакери отримають доступ до iPhone через застарілі програмні помилки.

У своїй заяві Apple підтвердила цю зміну, заявивши: "Розробники додатків, які не оновлювалися протягом останніх трьох років і не відповідають мінімальному порогу завантаження - це означає, що додаток не завантажувався взагалі або вкрай рідко в 12-місячний період - отримати електронний лист з повідомленням про те, що їх додаток ідентифіковано для можливого видалення з App Store".

Скріншот публікації в соцмережі

Компанія додала, що розробники можуть оскаржити видалення додатків, і тепер їм дається до 90 днів на оновлення своїх додатків.

Проте зміна правил все ще викликає протести розробників, які кажуть, що їхні програми не обов'язково потребують оновлення.

Нагадавши, секретне додаток на iPhone дає вам можливість відкривати і заводити автомобілі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", iPhone може кардинально змінити дизайн.