LG створила "Екстремальний домашній кінотеатр", модульний телевізійний екран, який можна встановити з діагоналлю від 108 до 325 дюймів .

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

LG представила найбільший у світі телевізор з 325-дюймовим екраном-монстром, який обійдеться вам в десятки тисяч доларів.

Призначений для «супер-розкішних» будинків, домашній кінотеатр Extreme Home Cinema є одним з найбільших коли-небудь створених світлодіодних екранів.

Він використовує світлодіодну технологію Direct View для створення екрану розміром з кінотеатр з роздільною здатністю Ultra-HD телевізора 8k.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Монстр LG Extreme Home Cinema дозволяє одночасно дивитися кілька телеканалів і відео

Екран настільки великий, що дозволяє одночасно дивитися кілька телеканалів. Фотографії телевізора показують, що ви можете дивитися до 20 каналів одночасно, використовуючи те, що LG називає функцією UltraStretch.

Якщо у вашому великому особняку немає високої стіни, то домашній кінотеатр Extreme масштабується до мініатюрних 108 дюймів, що приблизно відповідає висоті вертикального ведмедя грізлі.

"Конфігурації від 2K до 8k з розмірами екрану від 108 дюймів до вражаючих 325 дюймів — ці рішення поставляються практично з усім, що вам потрібно, крім попкорну", — йдеться на сайті LG .

LG не вказує ціни на Extreme Home Cinema, оскільки кожна система виготовляється та встановлюється на замовлення.

LG Extreme Home Cinema - це найбільший в світі екран DVLED-телевізора, він навіть вище жирафа

Проте, за оцінками, гарантія, підтримка, установка і дворічні «перевірки працездатності» коштуватимуть близько 30 000 доларів. Якщо це щось на зразок розкладного OLED-телевізора LG, його вартість може перевищувати 100 000 доларів.

Він також включає в себе портативний футляр, якщо ви хочете перемістити свій гігантський телевізор в інше місце, а також високотехнологічний контролер LG, який надає йому функції Smart TV.

Нагадавши, у мережі розповіли про спіральне підводне місто.