Pringles шукає кандидатів, які готові отримувати зарплату за роботу у відеогрі— за роль платять 20 000 фунтів стерлінгів, і все, що вам потрібно зробити, це поповнити віртуальні торгові автомати культовою закускою на основі картоплі.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Незважаючи на всі розмови Марка Цукерберга про роботу в Метавсесвіті, нам ще тільки належить побачити, як наша робота повністю переміститься у віртуальну реальність, не кажучи вже про те, щоб відеоігри перетворилися на робочі місця.

Але все це може скоро змінитися, так як Pringles набирає кандидатів, щоб стати штатними продавцями торгових автоматів в грі Train Sim World 2.

Якщо ви отримаєте роботу Pringles, ви можете піднятися на цілий рік

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Показати ще

Успішним кандидатам буде виплачено 20 000 фунтів стерлінгів, і вони перетворяться на неігрового персонажа (NPC) зі своїм обличчям у грі.

Поки ви продовжуєте займатися своїми справами в реальному житті, ваш NPC буде витрачати свій час на поповнення віртуальних торгових автоматів на віртуальних вокзалах, щоб віртуальні люди могли їсти віртуальні Pringles у своїх віртуальних поїздах. (На щастя, 20 000 фунтів стерлінгів реальні.)

Комік і ентузіаст ігор Іен Стірлінг буде брати участь у пошуку ідеальної полиці для Pringles.

Pringles хоче найняти когось, хто поповнить їх віртуальні торгові автомати

Стірлінг сказав: "Тепер ми живемо в світі, де ви можете заробляти гроші на роботі в відеоігор, як NPC, що заповнює торгові автомати Pringles! У ролі на все життя! Важливо планувати і готуватися до ролі всього життя, і я сподіваюся, що моя дотепність по сватанню надихне людей взяти участь. Я спустошений, я не можу подати заявку!".

Щоб взяти участь, все, що вам потрібно зробити, це опублікувати креативне відео або зображення із зображенням тюбика Pringles і пояснити, чому ви будете кращим наповнювачем торгових автоматів, в менш ніж 50 словах. Розмістіть його в Instagram і Twitter з хештегом #PringlesStayInTheGame і відзначте @Pringles.uk.

Якщо Pringles найме вас, ви можете повністю перестати працювати

Pringles випадковим чином вибере 50 кандидатів з Великобританії, Франції та Німеччини для фінального списку, перш ніж вибрати їх фіналіста.

У разі успіху ви будете змодельовані в 3D і з'явитеся в грі з вересня. Тим часом учасники, які посядуть друге місце, отримають персоналізований Pringles Xbox Series S.

Прийом заявок закривається 6 липня 2022 року, тому не забудьте подати заявку найближчим часом.

Нагадавши, на компанію Apple подали Серйозний позов.