Шанувальники ігор з нетерпінням чекали виходу нової версії Grand Theft Auto. І, схоже, ви можете отримати задоволення від прогнозів, що вказують на те, що GTA 6 може бути випущена раніше, ніж ви думаєте.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Не так багато інформації про дату виходу нової GTA 6, яка, як очікується, з'явиться як ексклюзив для консолей наступного покоління, спочатку на PS5 і Xbox Series X.

Раніше в Instagram-акаунті під назвою ThatsSoBold просочилася інформація про довгоочікувану гру GTA від Rockstar Games.

Стверджувалося, що дія гри буде відбуватися в Майамі, з ураганами, алігаторами і оновленнями карт в стилі Fortnite. Крім того, карти матимуть завантажуваний контент і теми, які будуть додаватися в гру з кожним «сезоном».

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Показати ще

Незважаючи на початкові прогнози, які свідчать про те, що дата випуску GTA 6, ймовірно, буде затримана, десь між 2023 і 2025 роками, схоже, що вона може з'явитися на полицях магазинів набагато раніше.

GTA 6: скрін

Звіт Seeking Alpha натякнув, що ми всі можемо очікувати появи нової гри Grand Theft Auto протягом наступних двох років.

У звіті говорилося: "Найближчим часом у компанії заплановано два гучних анонси, а саме GTA 6 в 2023 році і Red Dead Redemption 3 (2025/26)", і додано, що обидві ігри принесуть компанії підвищений дохід.

Як завжди, фанати були раді почути про потенційну появу нової гри GTA.

Тим не менш, після поганої графіки та помилок у попередніх запусках, таких як GTA 3, Vice City, San Andreas та нова колекція GTA Definitive Edition, шанувальники також обережні. У той час як багато хто прагне до виходу GTA 6, вони не хочуть, щоб вона вийшла в поспіху і зіткнулася з тими ж проблемами.

Попередні витоки GTA 6 вийшли з перевіреного облікового запису ThatsSoBold, який з тих пір був заблокований в Instagram і Twitter. Вони написали: "GTA 6 буде анонсована з листопада по грудень і пройде в Майамі за участю ураганів, алігаторів і багато іншого!"

GTA 6: скрін

У повідомленні додано, що гра повернеться в сеттинг GTA III Vice City, і що карта, ймовірно, буде в три рази більше, ніж і без того гігантська карта з попередньої частини GTA V.

Хоча витоки можуть бути помилковими, багато користувачів вважають, що той факт, що обліковий запис було заблоковано, робить прогнози більш імовірними.

Нагадаємо, в мережі показали найстрашніші і вульгарні гри сучасності.