Діти у віці 11-18 років зазвичай займаються кіберспортом по три з половиною години на день, і майже половина батьків навіть вважають, що це потрібно ввести в шкільну або студентську програму.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

У середньому діти віком від 11 до 18 років грають в кіберспортивні ігри три з половиною години на день або вдома (94 відсотки), або в гостях у друга (40 відсотків).

У той час як деяким батькам не вистачає розуміння всіх тонкощів кіберспорту, шість з десяти вважають, що він може зіграти позитивну роль в освіті.

І майже половина з 1500 опитаних батьків, чиї діти займаються кіберспортом, навіть вважають, що це потрібно додати в шкільну або університетську програму.

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

FIFA, Getty Images

Брайан Хорсбург (Brian Horsburgh), директор з продажу в сфері освіти компанії Dell Technologies у Великобританії, яка замовила дослідження, сказав: "Завтрашня робоча сила вимагатиме таких здібностей, які технології не зможуть відтворити. М'які навички, які колись вважалися другорядними в порівнянні з учнями "жорсткими" навичками, такими як управління машиною, змінять баланс на ринку праці в майбутньому. Батьки визнають силу кіберспорту в розвитку у їхніх дітей навичок спілкування-спілкування, слухання і навіть лідерства. Це переконливий аргумент для шкіл, які хочуть, щоб їхні студенти були готові до майбутнього".

Дослідження показало, що більше шести з десяти батьків вважають, що навички роботи в команді були отримані завдяки кіберспорту.

У той час як інші назвали вирішення проблем (57 відсотків) і спілкування (54 відсотки) іншими ключовими навичками, отриманими завдяки тому, що вони взяли в руки джойстик.

Майже сім з десяти опитаних через OnePoll вважають, що кіберспорт дозволяє їхнім дітям розвивати навички, які вони не можуть отримати за допомогою традиційних методів навчання.

І більше половини (52%) вважають, що це підвищить успішність дітей у школі.

Як кіберспорт впливає на розвиток дітей: результат опитування

Також з'ясувалося, що майже третина батьків (32%) хотіли б, щоб їхня дитина зробила кар'єру в кіберспорті.

Проте в ході дослідження також було опитано 500 зацікавлених сторін у сфері освіти, і з'ясувалося, що 61 відсоток вважає, що недостатньо доказів, щоб продемонструвати освітні переваги кіберспорту.

ТОП-10 НАВИЧОК, ЯКІ ОТРИМУЮТЬ ДІТИ ЗАВДЯКИ КІБЕРСПОРТУ, НА ДУМКУ БАТЬКІВ: Командна робота, вирішення проблем, технологічні навички, впевненість, комунікація, креативність, лідерство, прослуховування, гнучкість/пристосовність, тайм-менеджмент.

Нагадаємо, в мережі показали найстрашніші і вульгарні ігри сучасності.

Як раніше повідомляв портал "Знай", злочини в метавсесвіті можуть бути покарані.