Xbox і Bethesda Softworks продемонстрували найбільші ігри, які з'являться на платформі та ПК протягом наступних 12 місяців. Однак Starfield піднявся над великою групою.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Показ, який відбувся о 18:00 12 червня, засипав глядачів трейлером за трейлером.

Майже весь вміст надходить прямо в Game Pass, "Netflix для відеоігор" від Microsoft, який за останні пару років став величезним хітом.

Однак всі думали про Starfield, наступну гру від Bethesda, розробника The Elder Scrolls: Skyrim і Fallout. Багато деталей Starfield вже зібрані воєдино, але це дало нам можливість вперше правильно поглянути на геймплей, функції і масштаб.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати

Показати ще

Шоу почалося з детального огляду нового кооперативного шутера Redfall від Arkane Studio, присвяченого грі з вампірами. Нова гра від розробників широко відомих Dishonored і Prey виводить студію в світ багатокористувацької гри з участю до чотирьох гравців в команді.

RedFall: скрін

Наступною великою грою стала a Plague Tale: Requiem, заснована на атмосферному сюжеті про брата і сестру, які пережили смертельну щурячу чуму.

Ще однією з найбільш очікуваних ігор стала Forza Motorsport, довгоочікуване продовження Forza Motorsport 7.

Після величезного успіху Forza Horizon 5 в 2021 році розробник Turn 10 вразив фанатів воістину захоплюючим досвідом автоспорту нового покоління.

Говорячи про Forza Horizon 5, вона також отримає DLC Hot Wheel, продовжуючи улюблену традицію франшизи.

Overwatch 2 також був широко представлений: Blizzard Activision показав великий геймплей продовження одного з найбільш прибуткових багатокористувацьких хітів.

Blizzard також оголосила, що Diablo 4 вийде на Xbox Series X, давши фанатам можливість вперше поглянути на рольовий бойовик.

Persona виходить на Game Pass, а Persona 3 Portable, Persona 4 Golden і Persona 5 лідирують на Xbox.

Найбільшим сюрпризом вечора стало те, що Хідео Кодзіма з'явився, щоб підтвердити, що його наступна гра вийде на Xbox, і пообіцяв, що це буде відеогра, «подібної до якої ще ніхто не бачив».

Інші відкриття були наступними: Wo Long: Fallen Dynasty, Cocoon, Ravenlock, Sea Of Thieves – Season Seven, Ereban Shadow Legacy, Grounded, Pentiment, Nakara: Bladepoint, As Dusk Falls, The Last Case of Benedict Fox, Gunfire Reborn, Lightyear Frontier, Minecraft Legacy, Flintlock: The Siege of Dawn, Scorn, Ark 2, Fallout 76 – the Pitt, Ara: History Untold, Flight Simulator – 40th Anniversary, High On Life, Hollow Knight: Silksong.

Безумовно, найбільше відкриття вечора Starfield від Bethesda, нарешті дає фанатам можливість вперше поглянути на довгоочікувану науково-фантастичну рольову гру.

Гра повинна бути масштабною, з більш ніж 100 системами і більш ніж 1000 планет для дослідження геймерами.

Будуть космічні бої, настроювані зорельоти і бази, а також класична система діалогів, як в Fallout і The Elder Scrolls.

Starfield: скрін гри

Незважаючи на те, що цієї презентації було достатньо, щоб фанати були задоволені протягом декількох місяців, Xbox оголосила, що у неї буде друге шоу.

Воно відбудеться 14 червня о 13:00 за східним поясним часом і знову триватиме 90 хвилин.