Дуже мила гра в розмірі 12,50 фунтів стерлінгів має фантастичний саундтрек і дає реальне уявлення про те, що це таке - грати музику.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Ця бюджетна гра намагається запропонувати унікальне розуміння музикальності, постійно дражнячи вас, щоб ви продовжували грати, розповідаючи історію, яка розгортається попереду.

Музична історія передбачає, що ви успішно граєте мелодії, щоб розблокувати нові спогади, щоб розповісти історію гастрольної групи 70-х.

Курсор переміщається по колу, і вам потрібно натискати правильні кнопки на кольорових частинах

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Геймплей на перший погляд здається унікальним, але насправді це добре протоптаний грунт. Він нагадує популярну гру Guitar Hero, де вам потрібно натискати певні комбінації кнопок в такт саундтреку. Як тільки ви завершите коло дій, відкриється наступна частина подорожі вашої групи в стилі роуд-муві.

Вся історія розповідається за допомогою оригінальної музики гри, створеної під впливом таких груп, як Pink Floyd, Led Zeppelin і Air, а також за допомогою особливого 8-бітного анімаційного стилю.

Це добре працює, і розробники зробили гідну роботу, щоб створити історію кохання, яка в кінцевому підсумку перетворюється на трагедію.

Однак більшості геймерам скоро набридне геймплей, який зводиться до натискання одних і тих же двох кнопок знову і знову.

Музика неймовірна і дійсно рухає розповідь вперед

Хоча це виглядає круто, а музика чудова, цього недостатньо, щоб гравці занадто довго пихкали.

Любителям музики, які не вміють грати на музичних інструментах і, можливо, хочуть дізнатися, як пісні складаються воєдино, це сподобається.

Але для геймерів, які шукають інді-покупку з довговічністю і різноманітністю ігрового процесу, цей варіант не особливо підійде.

Нагадавши, нові геймерські фішки на Xbox можуть принести багато зручностей.