Xbox оголошує, що всіма улюблена ігрова платформа Microsoft Edge отримує ряд нових функцій, які віддають пріоритет інтеграції хмарних ігор і персоналізації для синього браузера. Microsoft постійно розширює і поліпшує підтримку Xbox Cloud Gaming на декількох платформах і явно робить кроки по оптимізації цієї служби для браузерів, надаючи їй більше ігрових функцій.

Відповідний пост розмістили на порталі «theverge»

Деякі з доповнень включають персоналізовану домашню сторінку гри, яка забезпечує більш легкий доступ до бібліотеки Xbox Cloud Gaming, і вбудований режим ефективності, що знижує використання ресурсів браузера при запуску гри. Edge також отримає "Clarity Boost", щоб допомогти поліпшити точність ігор, що транслюються через хмару. Користувачі Edge також можуть розраховувати на вбудоване меню з браузерними іграми, такими як Microsoft Solitaire і Atari Asteroids.

Скрін Microsoft Edge

Саме по собі це оголошення звучить не дуже захоплююче, але воно стає трохи цікавіше, якщо врахувати, що користувачам Steam Deck в даний час необхідно пройти через екземпляр Microsoft Edge для доступу до Xbox Game Pass. Теоретично, ці зміни повинні допомогти поліпшити продуктивність хмарних ігор, але в значній мірі вони здаються косметичними змінами в браузері Microsoft.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, що стало відомо, що через новий закон ЄС можуть зникнути зарядні пристрої для iPhone.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали найекстремальніші і вульгарні ігри сучасності.