Раніше повідомлення на форумі ResetEra вказувало на витік списку на сайті PlayStation Direct (через IGN), який підтвердив відомі чутки про рімейк The Last Of Us для PS5 і дату його випуску 2 вересня. Також було сказано, що версія для ПК "в розробці".

Відповідну публікацію розмістили на порталі «theverge»

Тепер, під час події Summer Game Fest 2022, команда Naughty Dog підтвердила всі ці новини офіційним трейлером, ще кількома подробицями про серію HBO та додатковою інформацією про окрему багатокористувацьку гру, яку вони роблять, а також подробиці з трьох версій The Last Of Us Part I, які будуть доступні цієї осені.

Враховуючи популярність The Last Of Us, дивно, що цей порт не був оголошений раніше. Повідомлення в блозі підтверджує, що ми можемо очікувати від ремейка. Він говорить: "Ми реалізували модернізований геймплей, вдосконалили елементи керування та розширили можливості доступу в цьому режимі одного користувача, щоб дозволити ще більше людей насолоджуватися грою. Ефекти, дослідження та боротьба були покращені. Використовуючи потужне апаратне забезпечення PS5, ми також реалізували 3D-аудіо, тактильні відчуття та адаптивні тригери. Як повернуті шанувальники, так і нові гравці отримають можливість випробувати The Last Of Us Part I і її передісторію Left Behind абсолютно по-новому".

Розширені спеціальні можливості - це позитивна зміна, і очікується, що вони будуть засновані на значно покращеному наборі функцій, який дебютував у The Last Of Us: Part II.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Подібно до випуску The Last Of Us Remastered, який був зроблений для PlayStation 4, цей ремейк буде включати в себе сюжет DLC Left Behind для всіх. Випуск Standard Edition буде коштувати 69,99 доларів, а Digital Deluxe Edition - на 10 доларів дорожче і включає в себе ранні розблокування для декількох внутрішньоігрових предметів. На найвищому рівні Firefly Edition коштує $ 99,99, і ви можете отримати його лише на веб-сайті PlayStation Direct. Він включає в себе бонуси розблокування з версії Digital Deluxe, а також вітрину SteelBook і серію коміксів з чотирьох випусків The Last Of Us: American Dreams з новою обкладинкою для кожного коміксу.

Нагадаємо, що гра "Crazy Taxi" готується до масштабної перезавантаження.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали найекстремальніші і вульгарні ігри сучасності.