Дюк Нюкем - класична франшиза відеоігор десять років тому. Сьогодні цей персонаж в основному відомий як кульмінація жартів про відеоігри, про те, як Duke Nukem Forever провів 14 років в пеклі розробки тільки для того, щоб стати величезним провалом.

Відповідний пост розмістили на порталі «theverge»

І все ж уже багато років корпоративні власники Duke шепочуться про те, що скоро буде фільм, кульмінацією якого стала сьогоднішня історія The Hollywood Reporter: Legendary Entertainment привернула творців Cobra Kai Джоша Хилда, Джона Гурвіца і Хейдена Шлоссберг до створення художнього фільму.

Є чимало геймерів, яким насправді дуже сподобалися Duke Nukem, Duke Nukem II і Duke Nukem 3D. Однак є люди, які вважають, що цей фільм ніколи не слід знімати, тому що Duke Nukem не має глибини і історії і завжди створювався як карикатура.

Але, потрібно згадати Cobra Kai, побічний продукт Karate Kid, який возз'єднує оригінальних акторів для серіалу. Він триває вже чотири сезони, і, можливо, гідний називатися продовженням? Спочатку всі були скептичними, але після кількох епізодів люди знайшли щось, що варто подивитися.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Попередні продюсери, пов'язані з фільмом про Дюка Нюкема, ще коли Джон Сіна збирався зіграти головну роль, також розуміли, що його буде важко продати — в 2018 році вони сказали CinemaBlend , що їм доведеться витягнути Дедпула, щоб отримати правильний тон, і визнали, що вони «борються» з тим, як зробити жінконенависницького персонажа «забавним і милим» і «неймовірно крутим» одночасно.

З 2018 року плани щодо створення фільму знову і знову змінювалися, можливо, через статус прав інтелектуальної власності Duke Nukem. Embracer Group, яка тільки на цьому тижні побачила, що Саудівська Аравія придбала частку в компанії за 1 мільярд доларів, скупила Gearbox Software в лютому минулого року, а також купила власника 3D Realms в серпні минулого року. До цього Gearbox і 3D Realms боролися протягом більшої частини десятиліття за те, хто насправді володіє якими частинами Duke Nukem в серії судових позовів, але тепер вони всі знаходяться під одним парасолькою — що, як вказує Rock Paper Shotgun out, прокладає шлях до відродження Duke Nukem.