Новий прорив в області «друкованої шкіри» дає роботам відчуття дотику, таке ж, як у людей — це може зробити секс-роботів ще більш просунутими для гарячої метушні з любителями ляльок в спальні.

Відповідний пост розмістили на сторінці «DailyStar»

Тепер роботам можна дати дотик, який дозволяє їм відчувати відчуття, тиск і навіть температуру — і це може вивести секс-роботів на абсолютно новий рівень.

Дослідники з Каліфорнійського технологічного інституту (CalTech) розробили друковану штучну «шкіру», що дозволяє роботам торкатися до речей і відчувати їх.

Лялька для плотських утіх: скрін з DailyStar

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Ця технологія була створена, щоб допомогти роботам виявляти забруднення або навіть перевіряти багаж в аеропорту на наявність вибухових речовин. Люди могли б використовувати його для керування робототехнічною рукою і "відчувати" зворотний зв'язок на відстані, використовуючи "м'яку" плоть робота.

Вей Гао, один з професорів, що стоять за розробкою, сказав: "Сучасні роботи відіграють все більш важливу роль у безпеці, сільському господарстві та виробництві".

Лялька для плотських утіх: скрін з DailyStar

"Чи можемо ми дати цим роботам відчуття дотику і температури? Чи можемо ми також змусити їх відчувати хімічні речовини, такі як вибухові речовини та нервово-паралітичні речовини, або біологічно небезпечні речовини, такі як інфекційні бактерії та віруси? Ми працюємо над цим».

Хоча ця робототехнічна шкіра розробляється з урахуванням наукових цілей та цілей безпеки, це також може призвести до створення гіперреальних сексуальних роботів.

У цих андроїдних роботів-задоволень є невелика, але віддана аудиторія шанувальників по всьому світу, і такі компанії, як RealDoll, вкладають тисячі фунтів стерлінгів в дослідження, щоб зробити їх більш реалістичними.

Новий штучний інтелект: скрін з DailyStar

Незрозуміло, чи синтетична плоть робота, розроблена командою Каліфорнійського технологічного інституту, буде достатньо дешевою, щоб зробити секс-робота «відчутним», але в поєднанні з розумним розмовним ШI, самотні власники ляльок можуть раптово підняти бунт з боку новоприбулих розумників.

Нагадаємо, що у мережі показали сучасних ляльок для плотських утіх.

Як раніше повідомляв портал "Знай", молодий чоловік одружився на голограмі.