Nintendo відродив класичний ігровий процес Wii Sports з керуванням рухом для нового покоління портативних консолей, і він відмінно працює, коли ви граєте разом з друзями або родиною.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Контролери консолей Wii були ненавмисно розкидані по всій країні, оскільки геймери, які інтенсивно грають у Wii Sports, настільки захопилися грою, що втратили контроль як над своїми почуттями, так і над хваткою.

Тепер, з поверненням цього фантастичного божевілля, керованого рухом, в новій грі Nintendo Switch Sports, прийшов час переконатися, що у вас все ще є ці ремені Joy-Con десь в будинку, щоб уникнути можливого руйнування ще більшої кількості домашнього майна.

Оскільки ця мультиспортивна гра складається з шести чудових ігор, деякі з яких були представлені в оригіналі попередньої консолі 2007 року,і всі вони акуратно упаковані в картридж.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Nintendo хоче, щоб ми "випустили назовні наш внутрішній спорт", і ви дійсно це зробите, завдяки грі з друзями та родиною на екрані телевізора.

Switch Sports: скрін гри

Switch Sports - одна з тих рідкісних ігор для портативних пристроїв, в які дійсно варто грати на великому екрані.

Прикріпіть консоль до док-станції, розділіть контролери і розслабтеся. Ви можете грати в такі види спорту, як футбол, волейбол, боулінг, теніс, бадмінтон і чамбара.

Кожне з них управляється реальним рухом, так що вам доведеться кидати м'яч, утримуючи курок і змахуючи рукою.

Чамбара, або, точніше, боротьба з палицями, полягає в тому, щоб розмахувати руками по передній кімнаті, як ніби ви знову дитина, що володіє світловим мечем.

Футбол - це єдина гра, в якій ви можете пристебнути Joy-Con до ноги завдяки стегновому ременю, що входить в комплект, і забивати голи в стилі буллітів.

І хоча з тих пір технології сильно змінилися, основний геймплей майже не змінився, аж до дивного промаху, оскільки контролер виходить з ладу (досить рідко). Це дає можливість правильно імітувати на екрані ваші дикі рухи в реальному житті.

Це дуже весело, і коли всі разом в кімнаті грають, це дійсно викликає сміх і змагальні смуги.

Ви можете грати онлайн проти друзів або випадкових гравців, але, на жаль, ми не змогли зробити це до запуску.

Switch Sports: скрін гри

Граючи онлайн, ви можете заробляти круту екіпіровку для свого персонажа. Асортимент оновлюється щотижня.

Якщо ви досить добре, ви можете отримати сертифікат Pro в кожному виді спорту, піднімаючись в онлайн-рейтингу, щоб битися з кращими гравцями з усього світу.

Ви можете налаштувати свій аватар, змінюючи його обличчя, одяг і зачіски, щоб надати вам унікальний вид на кожному ігровому полі.

Ви також можете грати за свого персонажа Mii, якщо хочете надати йому справжню атмосферу старої школи.

Восени творці додадуть гольф як додатковий ігровий вид спорту, як і в оригіналі для Wii, а також можливість використовувати ножні лямки в основних футбольних матчах, а не в перестрілках цього літа.

Нагадаємо, що перша в своєму роді блокчейн-гра може виявитися шахрайством.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили про нове і дуже корисне оновлення на IOS.