Геніальний програміст працює над рімейком улюбленого всіма зомбі-шутера Resident Evil 3 в дозволі 4k. поки що в ньому всього півгодини геймплея, але його можна завантажити безкоштовно, і фанати кажуть, що він «виглядає приголомшливо».

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Ремейк Resident Evil 3, створений фанатами, вразив весь Інтернет своєю приголомшливою графікою і точним відтворенням оригінальної гри.

Ремейк, створений фанатами культової серії з використанням Unreal Engine 4 наступного покоління, в даний час можна безкоштовно завантажити в Інтернеті.

Він включає в себе точне відтворення класичних функцій гри, аж до найдрібніших деталей, таких як схема управління «танкової» камерою.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Шанувальники гри похвалили її за "приголомшливу" графіку з використанням Unreal Engine, який забезпечує деякі вражаючі візуальні функції нового покоління, а також додавання оригінальної схеми управління.

Resident Evil 3: скрін

Один геймер сказав: "Сподіваюся, ви зможете закінчити цей дивовижний проект. До біса нинішню Capcom", маючи на увазі розробників оригінальної гри.

Самі Capcom випустили ремейк Resident Evil 3 в 2020 році на власному re Engine. Хоча це виявилося комерційним успіхом, воно забезпечувало лише керування камерою від третьої особи, а не керування "танком" в оригінальній грі (тобто сцени з фіксованою камерою). Це стало джерелом критики для деяких фанатів.

Творці ремейку кажуть, що сподіваються в кінцевому підсумку завершити повну версію гри, але не повідомили подробиць про те, коли це станеться. Це знаменує собою останню спробу фанатів переробити відеогру з використанням графіки нового покоління.

Нагадаємо, що перша блокчейн-гра може виявитися справжнім шахрайством.