Схоже, що геймери нічого не навчилися з минулого, коли один стример розбив свій телевізор, граючи в Switch Sports - продовження популярної гри Wii Sports, яка привела до тисяч розбитих екранів.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Геймери вже розбивають свої екрани, випадково кидаючи в них контролери Nintendo Switch всього через декількох днів після запуску Switch Sports.

Один стример, 63man, потрапив на камеру, коли кинув контролер Nintendo Joy-Con на екран свого телевізора під час гарячої гри в теніс на Nintendo Switch.

Схоже, що гравець перебуває в стані шоку після того, як кинув контролер, в результаті чого на його телевізорі з плоским екраном залишилася величезна вм'ятина і безліч тріщин.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Switch Sports: скрін гри

Розглянута гра, Switch Sports, є довгоочікуваним продовженням надзвичайно популярної гри Wii Sports.

Вперше випущена в 2006 році, Wii Sports стала одним з найбільш продаваних ігор для Nintendo Wii.

Тим не менш, це стало сумно відомим, оскільки багато гравців в кінцевому підсумку розбили свої телевізори, випадково кинувши контролери руху консолі в свої екрани в запалі моменту.

Популярний стример Twitch 63man розбив свій телевізор в середині гри

Проблема стала настільки поширеною, що Nintendo почала замінювати ремінці контролера більш товстими версіями і додавати в гру попередження про безпеку, що радять людям використовувати ремінець під час гри.

Вони навіть випустили куртку Wii Remote, щоб "забезпечити амортизацію для Wii Remote для людей, які можуть випадково кинути або скинути свій Wii Remote під час гри".

Нова гра Switch також закликає гравців використовувати ремінці на своїх контролерах Joy-Con, щоб уникнути подібних невдач, хоча, схоже, не всі звертають на це увагу.

Популярний стример Twitch 63man розбив свій телевізор в середині гри

Nintendo також скористався своїм офіційним обліковим записом Twitter, щоб порадити батькам доглядати за своїми дітьми під час гри, щоб переконатися, що вони нічого не зламають.

Switch Sports переносить безліч класичних ігор Wii Sports на Nintendo Switch, в тому числі культову гру в теніс, в яку можна грати з друзями або родиною, використовуючи різні контролери консолі.