Кінематографічний всесвіт "Мисливців за привидами" знову розширюється — цього разу за рахунок мультсеріалу. Варто визнати, що такий поворот подій виявився досить несподіваним.

Дану публікацію розмістили на порталі «theverge»

Сьогодні компанія Netflix оголосила про партнерство з Sony у створенні нового анімаційного шоу, заснованого на довгограючій спектральній франшизі. Поки немає ніяких реальних подробиць, але є привід для хвилювання: проект очолять дві ключові людини, що стоять за «Мисливцями за привидами: життя після смерті» 2021 року. І Джейсон Рейтман (режисер і сценарист «Загробного життя»), і Гіл Кенан (сценарист «Загробного життя») будуть виконавчими продюсерами мультсеріалу. Поки немає інформації про те, про що буде шоу і коли воно може з'явитися на стрімінговому сервісі.

Ця новина з'явилася, коли Netflix проводить щорічну подію Geeked Week. На даний момент компанія деталізувала досить багато нових проектів, що охоплюють кіно і телебачення, в тому числі серіал Тіма Бертона «Уенсдей Аддамс» екранізацію One Piece і довгоочікуваний трейлер «Пісочної людини». Інші анонси, присвячені анімації, очікуються пізніше, в той час як четвер буде присвячений Stranger Things, а п'ятниця буде присвячена відеоіграм.

Нагадаємо, що у мережі вирішили розповісти про довгоочікувану гру Diablo Immortal, яка захопила гравців.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі розповіли в новому корисному оновленні на IOS 16.