З усією драмою, пов'язаною з початковим запуском Cyberpunk 2077, було б легко забути, що на підході ще один захоплюючий проект: спін-офф аніме від знаменитої студії Trigger. (Це та сама команда, що стоїть за такими проектами, як Promare, Little Witch Academia та Kill la Kill).

Відповідний пост розмістили на порталі «theverge»

Серія Netflix була вперше оголошена ще в 2020 році, і тепер ми нарешті маємо перший трейлер Cyberpunk: Edgerunners. Важко точно сказати, що відбувається в однохвилинному ролику, але виглядає він неймовірно.

Cyberpunk: Edgerunners розповідає окрему 10-серійну історію про вуличного хлопчика, який намагається вижити в місті майбутнього, одержимому технологіями і модифікаціями тіла. Йому є що втрачати, і він вирішує залишитися в живих, ставши бігуном по краю - найманцем-злочинцем, також відомим як кіберпанк.

У Edgerunners представлені деякі зіркові таланти, в тому числі режисер Хіроюкі Імаісі, сценаристи Масахіко Оцука і Йошікі Уса, дизайнер персонажів Хіроюкі Імаісі і композитор Акіра Ямаока. Очікується, що серіал вийде на Netflix у вересні цього року.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, що у мережі вирішили розповісти про довгоочікувану гру Діабло Іммортал, яка захопила гравців.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі розповіли в новому корисному оновленні на ІОС 16.